Kelajuan tinggi / dripper dalaman / pusingan Drip Irrigation Line

kelajuan tinggi talian pengairan titisan Ciri-ciri Struktur Barisan pengeluaran 1, automatik pengiktirafan dripper peranti 2, peranti Drippers penghantaran laluan ini melukis membentuk oleh aloi aluminium, yang memastikan melicinkan kelajuan penghantaran yang tinggi drippers, ia adalah mudah untuk menukar haus .. .
Product description

Kelajuan tinggi talian pengairan titisan


Ciri-ciri struktur barisan pengeluaran

1, pengiktirafan automatik peranti dripper

1

cara bekerja

empar pneumatik

2

kelajuan pengiktirafan drippers

1300 pcs / min

3

kuasa motor untuk peranti pengiktirafan

750W


2, peranti Drippers penghantaran

laluan ini melukis membentuk oleh aloi aluminium, yang memastikan melicinkan kelajuan penghantaran yang tinggi drippers, ia adalah mudah untuk menukar bahagian memakai.

Drippers penghantaran panduan: mengamalkan diimport AC servo motor, yang memastikan kestabilan penghantaran drippers itu.

Peranti loading dikawal oleh servo-sistem, yang memastikan dripper untuk mengekalkan ruang set mereka mengikut kelajuan yang berubah-ubah tiub titisan pada bila-bila.

Dengan reka bentuk struktur yang teguh berdiri sehingga penyalahgunaan dari satu skru extruder untuk vakum membentuk sistem penyejukan dan sistem penggerudian dan peranti pemeriksaan visual untuk memastikan kelajuan tinggi titisan kami line dan kesan yang tinggi, keputusan reka bentuk pemancar berprofil rendah dalam mengurangkan kehilangan geseran, membolehkan maksimum lagi larian sisi dan lebih kos efektif reka bentuk sistem. Garis titisan dengan penjimatan tenaga sehingga 15%, tekanan mengawal selia lebih rendah dan mengurangkan kehilangan geseran mengurangkan keperluan tenaga sehingga 15%.


Hot Tags: kelajuan tinggi / dripper dalaman / bulat talian pengairan titisan, China, pembekal, pengilang, kilang, borong, murah, harga yang rendah
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd All Rights Reserved.Telefon: +86-22-63832001