China PE Flat Pemancar Drip Pengairan Talian Pengeluaran Pipa untuk Pertanian

Ciri-ciri: 1. Penyemperitan berkelajuan tinggi 2. Pemotongan debu-tiada 3. Harga kompetitif teknologi tinggi Bahagian-bahagian utama talian pengeluaran pita pengairan Drip extruder Single-screw: Hidung mesin mengamalkan struktur lingkaran lapisan tunggal; Tekanan dalaman adalah keseragaman, ...
Product description

Talian pengeluaran pita pengairan titisan

Ciri-ciri:

1. Penyemperitan berkelajuan tinggi

2. Tiada pemotongan habuk

3. harga kompetitif teknologi tinggi

Bahagian-bahagian utama talian pengeluaran pita irigasi

Extruder tunggal-skru:

Hidung mesin mengamalkan struktur lingkaran lapisan tunggal; Tekanan dalaman adalah keseragaman, yang boleh meningkatkan sifat aliran plastik, gloss produk dan keseragaman ketebalan dinding, yang sesuai untuk pengeluaran laju tinggi paip dinding nipis.

Sensor tekanan penyemperitan:

Hidung dilengkapi dengan sensor tekanan, yang dapat melihat tekanan penyemperitan pada bila-bila masa.

Penukar skrin separa automatik: apabila skrin penapis perlu diubah, pengendali boleh mengambil skrin penapis dan menukar penapis ganti bersih dengan butang kawalan skrin penukar.

Peranti penyampaian drippers:

Jalur ini dibentuk membentuk oleh aloi aluminium, yang memastikan pelepasan penghantaran alat pengangkat laju yang tinggi, mudah untuk mengubah bahagian pakai.

Pemandu penghantaran drippers: mengguna pakai motor servo AC yang diimport, yang memastikan kestabilan penyerahan penghantaran.

Peranti pemuatan dikawal oleh servo-system, yang memastikan pengetus untuk mengekalkan ruang set mereka mengikut kelajuan yang boleh berubah tiub menetap pada bila-bila masa.


Hot Tags: China PE flat emitter drip pengairan paip barisan pengeluaran untuk pertanian, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, murah, harga rendah
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd All Rights Reserved.Telefon: +86-22-63832001