Pengairan saintifik / Pelbagai Musim / Talian Drip Pertanian secara automatik

Talian pengairan pengairan Ciri-ciri teknikal talian pengairan titisan adalah seperti berikut: 1. Sistem kawalan stabil dan beroperasi dengan mudah. 2. Bahan Dripper adalah bahan baru, yang cukup tahan lama untuk digunakan sekurang-kurangnya dua tahun. 3. tangki air vakum, dan peranti penyejukan semua mengadapt ...
Product description

Talian titisan pengairan

Ciri-ciri teknikal talian pengairan titisan adalah seperti berikut;

1. Sistem kawalan stabil dan beroperasi dengan mudah.

2. Bahan Dripper adalah bahan baru, yang cukup tahan lama untuk digunakan sekurang-kurangnya dua tahun.

3. tangki air vakum, dan peranti penyejukan semuanya mengadopsi teknologi pemprosesan keluli tahan karat untuk menjadikan kestabilan penyaduran dan vakum yang tepat lebih stabil.

4. Double band ulat dengan daya tarikan yang kuat untuk beroperasi dengan lancar, kelajuan berjalan boleh diselaraskan serentak dengan kelajuan pengeluarannya.

Dengan permintaan pasaran berkembang dengan pesat, kami melancarkan satu siri kombo garisan pengeluaran pengairan untuk memilih untuk pelanggan. Talian titisan kami direkayasa dan diuji untuk menahan bahan kimia, sinaran UV dan kerosakan UV yang boleh disebabkan oleh peralatan ladang, memberikan anda prestasi bertahun-tahun kebimbangan.


Hot Tags: Pengairan saintifik / berbilang musim / talian titisan pertanian automatik, China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, murah, harga rendah
Barangan yang berkaitan
Siasatan

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd All Rights Reserved.Telefon: +86-22-63832001